Varför Kårmedlem?

Fördelar med att vara kårmedlem

Luleå Studentkår jobbar för att förbättra studietiden för alla studenter vid den filosofiska fakulteten på Luleå Tekniska Universitet. Ett medlemskap stödjer inte bara oss i det dagliga arbete som vi genomför, utan öppnar upp möjligheter för studenter att engagera sig inom våra olika föreningar samt att du som medlem får förmåner hos våra samarbetspartners. 

Man får bland annat reducerat pris på Stil sportcenter samt billigare inträde på STUK. Vill du engagera dig inom våra sektioner och/ eller under Nolleperioden, behöver du vara kårmedlem. 

Man får rabatterat pris på märken, ovve och kårmössa.

Under tentaperioderna så får kårmedlemmar även gratis tentakaffe.

Du får även Mecenatrabatter. Vilka rabatter som du får hittar du här! Titta även under fliken Våra samarbetspartners för att se ytterligare företag som vi samarbetar med. 

Sedan 2010 så är det fritt val att bli medlem hos oss i Luleå Studentkår, då regeringen avskaffade kårobligatoriet. Luleå Studentkår får dels stöd från Luleå Tekniska Universitet och dels statsanslag. Detta räcker dock inte till för att bedriva vår verksamhet, därför är ditt stöd i form av ett medlemskap viktigt för oss. Detta för att vi ska kunna fortsätta göra studenternas röst hörd, ju fler medlemmar vi är och som står bakom våra budskap desto bättre kan din studietid bli. 

Medlemsavgifter

Det finns många fördelar att köpa ett fler-års medlemskap hos Luleå Studentkår. Som medlem får man många rabatter under sin studietid. De som köper ett fler-års medlemskap är de medlemmar som gynnas mest under sin studietid. 

1 år = 300 kr
2 år = 550 kr
3 år = 700 kr
4 år = 900 kr
5 år = 1100 kr 

För Distansstudenter

Ni studenter som studerar på distans så finns det ett medlemskap för er. Det är egentligen samma men enda skillnaden är att ni har ett billigare pris. Detta är då de flesta förmånerna av kårmedlemskapet är relaterade till campus aktiviteter.

1 år = 180 kr

2 år = 300 kr

3 år = 350 kr

4 år = 410 kr

5 år = 440 kr