Varför Kårmedlem?

Fördelar med att vara kårmedlem

Luleå Studentkår arbetar för att förbättra studietiden för alla studenter vid den filosofiska fakulteten vid Luleå tekniska universitet. Ett medlemskap stödjer inte bara oss i det dagliga arbetet, utan öppnar även upp möjligheter för studenter att engagera sig inom våra olika föreningar.

STUK Bar och Restaurang

STUK finns på campus Luleå och är studenternas egna uteställe. STUK ägs gemensamt av Teknologkåren och Luleå studentkår. Kvällstid arrangerar STUK allt från lunga pubkvällar till storslagna utekvällar. Under dagtid driver de café-och lunchverksamhet. Som kårmedlem får du rabatterat inträde till nattklubben, rabatt på lunch, frukosterbjudanden och under tenta-p gratis tentakaffe. Lär mer om STUK här!

Mitt Livs Stil

Campusgymmet som erbjuder allt från massage till hård styrketräning. Alla medlemmar som är engagera i antingen ledningsgruppen; kårsstyrelsen; sektionsstyrelsen; kårfullmäktige får ett reducerat pris på Stil. Läs mer om Stil här!

Engagemang

I en stor del av Luleå studentkårs verksamhet behöver du vara kårmedlem för att kunna delta. Känner du att det är dags att Phösa? Vill du vara ledamot i nästa års Kårfullmäktige? Då är det dags att bli kårmedlem.

Alla kårmedlemmar har även rabatterat pris på märken, ovve och kårmössa.

Du får även Mecenatrabatter. Läs mer om Våra samarbetspartners här!

Medlemsavgifter

Det finns många fördelar med att köpa ett flerårs medlemskap hos Luleå Studentkår. De som köper ett flerårs medlemskap är de medlemmar som gynnas mest under sin studietid.

1 år = 300 kr

2 år = 550 kr

3 år 700 kr

4 år = 900 kr

5 år = 1100 kr

Distansmedlemskap

För de studenter som studerar på distans finns det ett distansmedlemskap. Det är samma som ett vanligt medlemskap, den enda skillnaden är att medlemskapet säljs till ett billigare pris. Detta är för att de flesta förmånerna av kårmedlemskapet är relaterade till campus aktiviteter.

1 år = 180 kr

2 år = 300 kr

3 år = 350 kr

4 år = 410 kr

5 år = 440 kr