Studenternas hus

Studenternas Hus är det huset på campus där kårerna med sektioner håller till. Här finns våra kontor, vårt kansli och våra sektionslokaler. Här finns studieplatser, grupprum och microland som är öppet för alla studenter. Det går också att boka lokalerna för fest och sittningar. Kom hit för att studera, ställa frågor, hämta nycklar, köpa tröjor, formelsamlingar eller bara för att prata med oss i kåren. På nätterna är det hit du kan komma efter en kväll på STUK för att köpa dig en bit mat. Studenternas Hus är alltså stället för dig som student oavsett om du vill studera, festa eller bara äta gott. Vi ses där!

Studenternas hus har tre bokningsbara lokaler. Kårsningen, som är på övervåningen bortanför Luleå Studentkårs kontor. Sektionstorget, som är på nedervåningen utanför där alla sektionslokaler håller till. Sedan finns även microland, som finns på nedervåningen.

Bokningarna sköts av Teknologkåren. På knappen nedan kommer du till bokningsformuläret. Sedan finns det en eventkalender för att enkelt se vad som är ledigt.