För företag

I Luleå Studentkår tror vi på en nära relation mellan näringsliv och studenter. Genom goda relationer hoppas vi ge våra studenter den bästa möjliga starten på karriären samtidigt som näringslivet får inblick i studenternas kompetens. Vi arbetar tillsammans med Luleå Näringsliv och sitter med i Career Centers styrelse. Tillsammans med våra sektioner och intressenter arrangerar vi också arbetsmarknadsevent för ett ökat utbyte.

Genom våra sektioner upprätthåller vi en nära anknytning till studenter på alla plan. Vi samlar en bred kompetens under samma organisation och vårt mål är att vara den självklara länken mellan studenter, universitet och näringsliv i en kedja där alla parter ser fördelarna med att engagera sig i regionen.

Luleå Studentkår är alltså en mycket god ingång för företag som vill synas hos en bred mål­grupp med framtiden i fokus. Nedan följer några exempel på vad vi kan erbjuda just ditt företag.


Samarbetspartner

Att vara samarbetspartner med Luleå Studentkår innebär att ni stödjer våra studenter under deras studietid. Detta gör att ni exponeras mot studenterna och får god kontakt med framtidens arbetskraft redan innan de ska ut i arbetslivet. Ett samarbete kan exempelvis innebära sponsring, utbyte av tjänster eller en kombination av dessa. Vi ser mycket positivt på långsiktiga relationer men är också intresserade av tillfälliga samarbeten.

Luleå Studentkår är den naturliga vägen för att träffa våra kreativa, engagerade och nytänkande studenter. Vi vet vad studenter är intresserade av, Luleå Studentkår är länken mellan näringslivet och våra studenter.

Kårmedlemspremiering

Vill ni erbjuda något exklusivt till våra kårmedlemmar, kanske en rabatt, en inbjudan till ett specifikt event eller något annat spännande? Då har ni hamnat rätt!

Vi på Luleå Studentkår vill värna om våra medlemmar och strävar därför alltid efter att kunna erbjuda dem något extra i vardagen. Givetvis reduceras priser på event och marknadsföring i takt med att medlemsnyttan ökar.

Sociala medier

Via våra sociala medier sker en stor spridning av våra inlägg. Här kan bland annat information, aktuella händelser och kommande event marknadsföras med separata inlägg.


Tentakaffe

Under året har studenterna fyra tentaperioder som pågår i cirka en veckas tid vardera. För att hålla energin på topp brukar det konsumeras mycket kaffe. Detta är något studenterna uppskattar att bli bjudna på och därför har tentakaffe blivit ett välkänt koncept bland våra studenter. Vill ni ha möjligheten att exponera ert företag eller organisation samtidigt som ni värnar om våra studenter kan Ni vara den som bjuder på kaffe. Detta gör ni bäst genom att bidra med kaffemuggar som har er logotyp och namn på. Dessa syns tydligt och även de som inte dricker kaffe vet att det är just ni som ser till att deras kamrat har något att dricka.

Frukostbjudning

En bra start på dagen, som alltid är uppskattad, är en frukostbjudning. En lite mer avslappnad tillställning där marknadsföringen kan ske genom exempelvis flyers. Eller varför inte medverka på frukosten och passa på att mingla lite med studenterna innan dagen tar fart? Dagens viktigaste mål kan med fördel även intas i samband med en företagspresentation eller föreläsning. Vi har möjlighet att ordna mat och sköta utdelning om så önskas.

Monter på Ljusgården

På Ljusgården, utanför kårhusrestaurangen STUK, passerar många studenter dagligen, och många använder området som studieplats. Introducera er verksamhet och skapa möjligheter för spontana möten. Detta är ett utmärkt sätt att presentera sig för campus Luleå och dess studenter