Kategorier

Vecka 8

Kårordförande

Hejsan svejsan!

Nu är det måndag och veckan är igång i full fart direkt. Idag så är det dags för årets första kårfullmäktige, KUL!! Sväng förbi vetja!!

Tisdag så har jag möte med Universitetsstyrelsen, där vi bland annat ska gå igenom årsredovisningen, verksamhetsplanen och en uppdatering om campusomställningen!

Kommer att bli en lång dag minst sagt, jag ska sedan presentera kåren litegrann på Phösarmöte 1. Blir spännande att få träffa alla phösare som skall ta så väl hand om de nya studenterna som kommer efter sommaren.

På onsdag så kommer jag ha möte med styrgruppen för livslångt lärande för att sedan jobba STUK på kvällen. Det är trub visar upp sig, så vi ska visa upp de band som finns under denna termin.

Torsdag är tämligen lugn, har inget speciellt som händer utan kommer att gå igenom det som inte hinns med under mina mer mötestunga dagar.

Veckan avslutas med ett möte med Rektors Strategiska Råd, vi kommer diskutera strategiska satsningar, det konstnärliga området samt lokaler.

För att sammanfatta min vecka med några få ord: Möte, möte och möte. Tack för mig!

Vice Kårordförande

Denna vecka börjar med ett kårfullmäktige som jag inte hoppas ni har missat. Alla är välkomna oavsett om ni är invalda ledamöter eller ej för att göra er röst hörd.

Övrigt i veckan ska jag delta på två st programråd, jag och ordförande ska fortsätta med arbete kring campus Piteå. 

Jag ska även träffa Dekanerna på diskussionsmöte imorgon, tisdag, samt ha möte med kvalitetsrådet på onsdag. I övrigt har jag vanliga veckomöten som alltid återkommer. Annan tid kommer spenderas på kontoret med övriga arbetsuppgifter. 

Ha en fin vecka och tips från mig att att ta er in mot stan och uppleva Luleå on ice! Läs mer här om du vill ta en paus från plugget: 

https://visitlulea.se/sv/evenemang/lulea-on-ice/

Projektledare Studiesocialt

Hej allihopa!

I helgen har Nolleperiodsgruppen haft en ledarskapsutbildning tillsammans med Studenthälsan och LTU Business, vilket var väldigt givande och gav bra verktyg som kan användas i deras arbete med Nolleperioden.

På torsdag håller Likabehandlingskommittén i en Kill- och Tjejkväll där Tjejjouren kommer att hålla i en föreläsning, workshop och hela kvällen avslutas med Philm!

Utöver det har jag lite olika möten, bland annat en workshop med en referensgrupp för campusomställningen där vi ska diskutera mötet mellan lärare och student i fysiska miljöer. Jag kommer även att fortsätta arbeta med planeringen kring Islossningen, Mer information kommer att släppas i början av mars. Hoppas att ni avgångsstudenter är taggade på banketten!

Projektledare Arbetsmarknad

Tjenare!

Min vecka kommer mest präglas av ett besök i Kiruna, som del av en konferens med projektet UniversEH.

Utöver det arbetas det med kommande evenemang med Sogeti, Luleå Näringsliv & XLENT.

Arbetet med FAMN går vidare. 26/4 smäller det! Inbjudningar kommer snart.

Missa såklart inte vår nya Merchandise-flik på hemsidan!