Kategorier

Vecka 13

Kårordförande

Hejsan svejsan!

Denna vecka är lugn, vi har kårstyrelsemöte på onsdag!

Sedan så öppnar vi upp ansökan till nästa års ledningsgrupp, så sök!!! Det blir kul!

Glöm inte heller att det är CSN-frukost på torsdag!

Tack för mig.

Vice Kårordförande

Ny LP! Hoppas du fick njuta av solen i helgen och kommer in i denna vecka med mer energi! 

Sommaren må känns långt borta men snart är den här, och innan dess ska vi i LS tillsätta en ny ledningsgrupp. Anmälan till denna kommer att komma ut under dagen idag. Har du funderingar på vad detta innebär håll utkik på våra social medier i veckan. 

Min vecka innehåller en del möten och att uppdatera er ang hur vi i ledningsgruppen jobbar. På onsdag ska vi ha KS. Jag tar också helg redan torsdag em för att bege mig mot Abisko för skidåkning under helgen. 

Ha en fin vecka!

Projektledare Studiesocialt

Hallå!

Nu är jag tillbaka från semestern igen, njutit av lite ledighet. Den här veckan är det full fart med phösarhelg denna vecka! Utöver det har jag en del mindre möten om bland annat skyddsronder för Studenternas Hus men också någonting planerat med Likabehandlingskommittén. Håll utkik på deras sociala medier! 

Vi hörs!

Projektledare Arbetsmarknad

Tjenare!

Allt väl? Jag hoppas då det!

Här rullar det på mot april, och FAMN. Anmälan görs på Hitract. Än så länge är 5 kommuner och regionen anmälda. Även kommer vi ha Marknadspromenad med Luleå Näringsliv 18e april. Med lite fler evenemang på gång mot maj.

Igår hade vi fotograf här och tog bilder för den nya LS-broschyren! Det är på tiden att vi får en ny, fräsch broschyr som kan visa LTU och LS från vår bästa sida!

Framöver kommer jag delta i en workshop om kommunikation; vilket är ett av de största frågor vi arbetar med. Det ser jag fram emot!

För er trogna abonnenter som idogt väntar på vårat veckobrev ber jag om ursäkt för förra veckans uteblivna upplaga.

Ha en trevlig vecka!