Phösare

Som phösare är det du som i två underbara veckor vägleder de nya studenterna under deras första tid här på universitetet. Du guidar dem runt, leker med dem och lär dem studentsånger och skolans traditioner. I rollen som phösare kommer du att vara en förebild och du får en nyckelroll mellan de nya studenterna och universitetet.

För att utveckla din fulla potential som phösare kommer du att få avnjuta en helgutbildning som lär ut ledarskap, alkoholföreläsningar och studiekunskap. Utbildningen fungerar också som en teambuilding för din phösargrupp och dina blivande phösarkollegor. Du kommer även få kompletteringsutbildning inom bland annat drogutbildning innan Nolleperioden börjar. Under våren kommer det regelbundet vara phösarmöten där vi kommer att gå igenom allt ni behöver veta för att bli fulländade phösare.

Rekryteringstid: Januari-Februari

Nolleperiodsgruppen

Nolleperiodsgruppen står för anordnandet av Nolleperioden till förmån för de nyantagna studenterna vid LTU. De skall sköta planeringen av Nolleperioden, samt samordna mellan de olika parterna som är verksamma vid studiestarten.

För mer information, kontakta projektledare@luleastudentkar.com så berättar vi mer.

Besök även gärna  http://www.nolleperioden.se/.

Rekryteringstid: Oktober-November