Kategorier

Vecka 7

Kårordförande

Måndag!

Denna vecka är lite lugnare, jag har haft möte med Boden och Luleå kommun idag. Kommer även skicka ut handligarna till nästa veckas kårfullmäktige!

Annars så har jag inga spännande möten denna vecka, utan kommer mestadels vara på kontoret. Ska dock fortsätta jobba för Piteås sektionslokal, med ett möte på fredag!

Tack för mig!

Vice Kårordförande

Ännu en vecka förbi och den bästa årstiden (vårvintern) börjas kännas av! 

För min del är det lugnt på mötesfroneten även denna vecka och det innebär att göra alla andra arbetsuppgifter som ingår i min post. Bland annat har jag två ledningsgruppsmöten att gå på, och vidare beslutsmöten både från forskar och planeringssida och från filosofiska nämnds sida. 

Imorgon tisdag är de ju även alla hjärtans, gå vår tipsrunda och vinn priser från kärleksbutiken, eller passa bara på att sprida lite extra kärlek de till de runt omkring dig. Har du inte ringt hem till nära och kära på ett tag? Passa på att göra de imorgon! Det kommer göra alla inblandade glada. 

Ha en fin vecka!

Projektledare Studiesocialt

Halloj!

Den här tisdagen har vi i Luleå Studentkår en tipsrunda. Var med och tävla om ett pris från Kärleksbutiken. Det vill du inte missa! Annars den här veckan kommer vi ha en utbildningshelg med Nolleperiodsgruppen tillsammans med produktgrupperna från både Piteå och Skellefteå, det ska bli superkul att få träffa allihopa. Det kommer också vara lite planering kring Kill- och Tjejkvällen med Likabehandlingskommittéen som är nästa vecka på torsdag.

Projektledare Arbetsmarknad

Tjenare, gänget!

Hoppas ni haft en lika fantastisk helg som jag!

Goda nyheter, alla ni som längtat efter att reppa studentkåren! Nu har vi öppnat en webshop på hemsidan! Under fliken ”Merchandise”. Detta är egentligen ingenting nytt. Dessa varor finns att köpa i luckan som vanligt. Det nya är att det nu finns information om vad som finns till försäljning på vår hemsida!

Jag hoppas ni alla har Saveat the Date den 26e april. De 100 första som kommer och lunchar med kommunerna på Ljusgården bjuds på maten gratis!

Utöver det planerar jag after work event med Sogeti & XLENT. Dessa är planerade till 31/3 och 5/5.

Under mars kommer även STF hit och testkör vad de kallar ”nybörjartur”. Vilket är en guidad naturtur i närområdet häromkring.

Mycket roligt att se fram emot!