Kategorier

Vecka 6

Kårordförande

Jaha, nu är det en ny vecka. Men vi kämpar på!

Idag så är det dags för KS! Vi kommer att ha en liten “KS-skola” för de som är nya i kårstyrelsen och mestadels informera hur arbetet går för ledningsgruppen.

Jag och TKLs ordförande ska under morgondagen sitta ner och gå igenom de ekonomiska underlagen som vi fått från universitetet angående vårt universitetsanslag och statsanslag.

Sedermera så ska jag ha möte med universitetet och Campus Piteå om Piteå Studentsektions sektionslokal! 

Annars så är det en ganska lugn vecka i mötesväg, men ska fortsätta att komma ikapp med det som jag missade när jag var sjuk! Kulkul!

Det var allt för mig, tack och hej!

Vice Kårordförande

Ny vecka och januari gick snabbt! 

Hoppas ni har njutit av det fina vädret i helgen och är laddade på en ny vecka. Jag har en lugn vecka framför mig och det ska bli skönt att hinna ta igen det som inte hanns med  som förra veckan.

Projektledare Studiesocialt

Halloj!

Denna vecka har vi ett uppföljningsmöte med Hitract för att fortsätta utveckla vårt samarbete och förbättringar kring bland annat medlemskap. Jag kommer att fortsätta att arbeta med Nolleperiodsgruppen då preppen för stora Nolleperioden börjar dra igång på riktigt efter lilla Nolleperioden. Det kommer främst att röra budgeten och allt som rör phösare och deras utbildning. Oscar, från Teknologkåren, och jag kommer även ha ett möte med sexmästerier där vi kommer att prata om Kårkampen och Rodden. 

Förra veckan blev jag tilldelad en roll i en referensgrupp som hanterar frågor kring campusomställningen och studiemiljöer. Gruppen har en nära kontakt med Fastighet på LTU där vi kommer att agera som ett bollplank och har möjlighet att lägga fram förslag på hur vi tror att delar av omställningen blir som bäst. Det är verkligen ett uppdrag som är intressant och som kommer öppna upp för ännu mer input från studenternas perspektiv! Just nu är det fokus på möten mellan lärare och student som sedan ska diskuteras i en workshop om några veckor.

Det är lite vad som händer för mig den här veckan, ha det bra så hörs vi!

Projektledare Arbetsmarknad

Hallå? Ja, hej!

Vi har ny LinkedIn! Äntligen! Spännande! Eller hur? Syftet med specifikt LinkedIn är att agera primär kanal för våra näringslivsrelaterade händelser. Samt även för att informera om era medlemsförmåner i form av erbjudanden. Så missa inte att spana in fliken på hemsidan ”Våra Samarbetspartners”, där ni hittar en mängd användbara förmåner!

Denna vecka kommer primärt fokusera på möten, planera mindre evenemang, såsom after work och case-kvällar. Främst är fokus på FAMN. Detaljerna börjar klarna. Save the Date 26/4 och Save the Place Ljusgården/STUK.

Hur är DU som student intresserad av att komma i kontakt med din önskade arbetsgivare? Hör av dig till arbetsmarknad@luleastudentkar.com

Trevlig måndag, ärade medlemmar! Ha en skön vecka!