Kategorier

Vecka 51

Kårordförande

Ny vecka, nya möjligheter.

Förra veckan var tämligen lugn, skönt!

Denna vecka är den sista innan en efterlängtad julledighet! Men ska jobba ända in i kaklet, såklart.

Idag, måndag, så har vi årets sista kårstyrelsemöte vilket blir kul! Jag ska även försöka mig på en omtenta på tisdag, vilket jag väl inte riktigt ser framemot supermycket… 

Onsdag så har jag möte med Rektors Strategiska Råd, där vi kommer diskutera bland annat det konstnärliga området och strategiska satsningar!

Annars under veckan så kommer jag få klart saker inför julen, så att man inte behöver oroa sig för att ha saker efter sig!

Sist men inte minst så vill jag önska er alla en god jul!

Vice Kårordförande

Sista veckan innan jul! 

Denna veckan är de som vanligt en del möten, men för de mesta en lugn vecka med avtackning av vår prorektor Cathrine imorgon tisdag, jultallrik till lunch på torsdag, och sedan avslutar veckan med ett HUL möte. På fredag går jag tillsammans med resten av kontoret på julledighet och jag är åter på kontoret 9 januari. 

Utbildningsbevakning.se är öppen som vanligt, dock med lite längre svarstid än vanligt. Men har du problem med din utbildning, se till att skicka in ditt ärende för att göra skillnad 

God jul och gott nytt år!

Projektledare Studiesocialt

Hej!

God jul, gott nytt år och lycka till på alla tentor! Den här veckan är väldigt lugn, det jag kommer att arbeta med är mycket småpyssel innan julledigheten från kontoret börjar. På tisdag kommer jag att delta på ett möte med arbetsmiljökommittéen och på onsdag är det dags för det sista SSO-rådet för i år.

Vi ses efter jul!

Projektledare Arbetsmarknad

Tjenare, ärade medlemmar!

Jul nalkas och skolan börjar gå i dvala känns det som. Hoppas alla hade en oerhört trevlig kväll på vårat 20-årsjubileum! För min del präglas sista veckan innan jul av projektarbete med FAMN – Filosofiska ArbetsMässan Norrbotten. Då många av våra studenter finns på distans större delar av sin studietid funderar jag på om en hybridlösning – digitalt + fysiskt – är den bästa approachen. 7e februari nalkas med stormsteg och det är fortfarande mycket som behöver göras!

Utöver det är det förberedelser inför evenemang med företaget Upotential, och även Sveriges Turistförening, som gäller. Samt ett försök att väcka vår gamla LinkedIn till liv igen.

Jag önskar er alla en god jul & ett gott nytt år, så hörs vi nästa år!