Kategorier

Vecka 50

Kårordförande

Ny vecka, nya möjligheter.

Det har begåtts sittning under helgen. Inte vilken sittning som helst heller, utan LS20!

Hoppas ni som var där hade det bra och kul! Överlag så var förra veckan väldigt bra, exempelvis så besökte jag och Camilla Piteå vilket var väldigt intressant, lärorikt och framförallt kul!

Kommande vecka är lite lugnare. Jag ska ha möte med såväl Luleå Kommun som Luleå Science Park vilket jag ser fram emot. Jag och Camilla ska även ha möte med en studentkår från Linköping för att prata om hur vi kan utveckla vårt studentinflytande gentemot LTU. Sedan så blir det ytterligare ett besök till Piteå tillsammans med Jennie Hägg Wilhelmsson från universitetet, vi ska träffa campusstrategen för Campus Piteå, blir väldigt kul!

Det var iallafall allt för mig för denna vecka!

Projektledare Studiesocialt

Hej!

Det var sjukt kul att se alla på LS 20 år i helgen, hoppas ni hade det lika trevligt som jag! Den här veckan kommer jag arbeta en del med Nolleperiodsgruppen och hur bland annat Luleå Stad kan integreras på relevant sätt i Nolleperioden. På tisdag är det dags för ett skyddsombudsmöte med LTUs skyddsombud. Där pratar vi bland annat om arbetsmiljö där vi ser förbättringsområden som senare lyfts till universitetets ledning. Utöver det har vi igång vår Musikhjälpen bössa tillsammans med TKL och gör olika utmaningar när vi når viss prisbelopp! Följ vår Instagram för att se när vi utför alla utmaningar @tkl_ls_musikhjälpen.

Ha det bra!

Projektledare Arbetsmarknad

Tjena!

Veckan har varit aningen lugn från mitt håll. Jobbat på distans från regniga Barcelona, fast hunnit sitta på möte med projektgruppen för FAMN – Filosofiska ArbetsMässan Norrbotten. Hoppas ni gillar namnet! Fortfarande är preliminärt datum 7e februari 2023. Så save the date!

Tack och hej!