Kategorier

Vecka 5

Kårordförande

Hallihallå!

Förra veckan var tuff, var sjuk måndag till onsdag och sedan var jag i Boden på internat med Rektors Strategiska Råd. Var ett väldigt intressant internat där vi diskuterade mycket utbildning!

Denna vecka handlar mycket om att komma ikapp med allt som jag missade förra veckan. Idag, måndag, så ska vi höra rektor inför rektors förlängda förordnande. Det kommer att bli väldigt intressant!

På tisdag kommer jag att fokusera mycket på att bocka av min att-göra lista samt att det är vår (tidigare) kanslichef Tittis sista dag! Efter 42.5 år i kåren så går hon i pension. För mig personligen så kommer det att bli tråkigt, då hon har varit som ett uppslagsverk och kunnat hjälpa en väldigt mycket! Tack för allt Titti!

På onsdag så kommer jag och Camilla att besöka Teaterhögskolan, ser verkligen fram emot det.

Vice Kårordförande

Ny vecka och snart ny månad! Förra veckan var tanken att jag och ordförande skulle åka och hälsa på teaterhögskolan, men pga sjukdom blir det att vi åker denna vecka istället. Det ser jag fram emot. 

Utöver de ska jag på rektors hörande om förlängt uppdrag idag måndag, och resten av veckan rullar på som vanligt med möten och annat kårarbete. 

Hoppas ni får en fin vecka!

Projektledare Studiesocialt

Hej!

Den här veckan är det mycket fokus på Nolleperioden och Nolleperiodsgruppen. Just nu arbetar vi mycket med bland annat phösarutbildningen. Phösaransökan stänger imorgon, tisdag, så gå in på Nolleperioden LTU på Facebook och sök till phösare! Jag har även en del planering inför Vinterfestivalen som hålls vecka 9 över alla campusorter.

Det börjar närma sig alla hjärtans dag och då håller vi i Luleå Studentkår i en tipsrunda, missa inte den! Gå in på eventet på Facebook för att få tillgång till karta och formulär.

Vi hörs!

Projektledare Arbetsmarknad

Hallå där!

Förra veckan var man hemma med en onödigt åsamkad skada, så det blir att göra come back nu! Arbetet med FAMN fortskrider. Siktet är på 26/4 i Vetenskapens Hus. Save the date! Mer info kommer!

Utöver det är det evenemang med Ahum och Upotential som det arbetas med. Håll koll i veckobrev och på vår hemsida angående nya samarbeten med tjänster som kan vara intressanta för dig!

Hoppas ni får en härlig vecka!