Kategorier

Vecka 49

Kårordförande

Förra veckan har sannerligen varit händelserik.

Det var skönt att få ha helg så att man kunnat återhämta sig.

Denna vecka är även den intensiv! Det är LS20 och under veckan så kommer sektionerna att få visa upp sig på vår Instagram! Vårt nationella samarbetsorgan SFS ordförande kommer även på besök på fredag och hänger med på lördagens LS20-sittning!

Imorgon, tisdag, så är det även Taco-tisdag som vi kårer anordnar på STUK tillsammans med LTU. Klockan 17:00 öppnar dörrarna och ni kan avnjuta en god tacos!

På onsdag så kommer jag och TKLs ordförande att delta på avslutningsceremonierna som är i Kulturens Hus. Vill redan nu gratulera samtliga avgångsstudenter!

Jag och Camilla ska även ner till Piteå och besöka PiST på torsdag, det ser jag verkligen fram emot!

Vice Kårordförande

Denna vecka är det fullt fokus på LS 20 år och stor del av min vecka kommer att läggas på det. 

Utöver det är det i vanlig ordningen en del möten och alla annat som ligger på mitt bord, så som ärenden på utbildningsbevakning, sedan håller jag och Hanna från TKL på att sammanställa och skriva en presentation om programråd som vi ska presentera nästa vecka på ledarskapsprogrammet. Kul tycker jag att bli tillfrågade ytterligare en gång att få komma och träffa och prata med de lärare som går detta program. 

På torsdag ska jag och Victor även besöka Piteå campus för att se hur de har de där nere! Det ser jag fram emot.

Projektledare Studiesocialt

Hej igen!

Den här veckan är det en del prepp inför Luleå Studentkår 20 år, det kommer bli superkul! Annars har jag en del arbete med Nolleperiodsgruppen och planeringen inför Lilla Nolleperioden för de nya studenterna som börjar nu till våren. 

Vi kommer även att dra igång med Musikhjälpen och våra utmaningar ordentligt nu denna vecka, håll utkik på både kårernas Instagram för att se vad vi gör!

Ha det bra så syns vi!

Projektledare Arbetsmarknad

Trevlig måndag, ärade medlemmar!

Jag hoppas allting är väl nu när vintermörkret börjar krypa på.

För min del sker arbetet denna vecka på distans, då jag är utomsocknes. Men möten rullar på som vanligt. Största delen av veckan präglas av projektarbete för mässan mot offentlig sektor. Vi vill gärna veta vad ni skulle vilja se på en arbetsmarknadsmässa!

Vänd er gärna med synpunkter till arbetsmarknad@luleastudentkar.com