Kategorier

Vecka 48

Kårordförande

Tjihoo, nu närmar sig jul och julledighet! Förra veckan hände mycket, och denna vecka så är det Ljusveckan! På onsdag så kommer vi kårer att anordna en syjunta på STUK! Det är ett perfekt tillfälle att sy på alla märken som ligger i en påse långt inne i garderoben (ifall du är som jag)!

Vi kommer även att stå i B-huset och dela ut kaffe samt prata om LS20 på onsdag! Sväng förbi för en kopp och prata med oss!

Önskar er en trevlig vecka!

Vice Kårordförande

Denna veckan är de lugnt på mötesfronten. Jag kommer att stå och dela ut kaffe med Hanna från TKL på tisdag och prata mer om Utbildningsbevakning.se. Kom gärna förbi, ta en kaffe och fika och prata med oss om du har några funderingar eller andra saker du vill ta upp om din utbildning. 

Även på onsdag hittar ni mig vid B-disken, då kommer hela ledningsgruppen stå och dela ut kaffe och prata om att vi fyller 20 år. Har du inte köpt biljett än, gör de via Hitract. Kom igen de blir kul! 

Under torsdagen har jag ledningsgruppsmöte med ETKS på förmiddagen och med HULarna på eftermiddagen. Fredag är de lugnt och på kvällen kanske vi ses på woodstuk, vår ordförande står för trummandet och de vill en inte missa!

Projektledare Studiesocialt

Hej allihopa!

Den här veckan är det Ljusveckan där flera delar från LTU och även vi studentkårer håller i olika aktiviteter under veckan! Vi kommer att tillsammans med Teknologkåren hålla i en syjunta på STUK onsdag kväll där även IAESTE kommer ha “På spåret” pub som man kan delta på. På fredag kommer Likabehandlingskommittén grilla burgare vid Pussen över lunch och det är gratis för er kårmedlemmar Läs mer om alla aktiviteter som sker här (lägg in länk på “här” och länka till detta:https://www.ltu.se/student/Tjanster-och-service/Studenthalsan/Kalendarium/Ljusveckan).

Utöver Ljusveckan, kommer jag även fortsätta att preppa inför Luleå Studentkårs 20 årsfirande som äger rum 10 december på STUK. Biljetter finns på Hitract!

Ha det bra!

Projektledare Arbetsmarknad

Hallå!

Senaste tiden har gått åt till att planera en ny arbetsmarknadsmässa under Luleå Studentkår. Kanske blir det nya CESAR-mässan? Vem vet? Det känns i alla fall väldigt motiverande att i samarbete med LTU Career Center, samt kommuner och regioner i närområdet, dra igång denna mässa som riktar sig mot offentlig sektor.