Kategorier

Vecka 4

Kårordförande

Ny vecka, nya möjligheter!

Denna vecka händer det grejer! Imorgon, tisdag, så kommer jag och Camilla att besöka våra studenter vid Teaterhögskolan. Det blir kul! Sedan så ska jag till Boden torsdag till fredag med Rektors Strategiska Råd, kommer sannerligen att bli spännande!

Vice Kårordförande

För mig är det en hyfsat lugn vecka, på onsdag har jag sammanträde med filosofiska fakultetsnämnden och sitter då i möte hela dagen. Andra små möten som vanligt i veckan och i morgon ska jag och ordförande besöka Teaterhögskolan för att se hur de har de. Det ska bli kul! 

Tips om du behöver ta en pluggpaus i veckan, passa på att ta en sväng på isvägen inne i stan! Då får du dels se Luleå utifrån, frisk luft och förhoppningsvis några solstrålar på dig.

Ha en fin vecka!

Projektledare Studiesocialt

Hej allihopa!

Förra veckan var det Lilla Nolleperioden och det var superkul att se er nya studenter, hoppas ni kommer trivas lika bra som mig. Den här veckan är det lite möten, bland annat är det dags för ett SSO-råd tillsammans med Teknologkåren. Imorgon (tisdag) är det dags för infomöte inför att söka phösare, missa inte det i B192 18:30! Där kommer ni att få mer information om vad det innebär att vara phösare och annat nyttigt! I övrigt kommer jag att fortsätta på planering inför Vinterfestivalen av kårens aktiviteter.

Projektledare Arbetsmarknad

Tjenare, gänget!

Hoppas att allt är väl denna vecka! Projektarbetet för FAMN – LS egna arbetsmarknadsmässa mot offentlig sektor – går framåt! Nytt preliminärt datum är vecka 17. Save The Date! Är du intresserad av att arbeta med detta projekt? Hör av dig till: arbetsmarknad@luleastudentkar.com

Utöver det är årets första möte med utvecklingsgruppen Porsön, samt frukost med näringslivet, denna vecka! Inom utvecklingsgruppen Porsön talar vi om framtidsplanerna för Porsön i sin helhet, med syfte att göra detta till den attraktivaste stadsdelen i Luleå! Är du intresserad av Frukost med Näringslivet så sker det 27/1 kl 07:30 – 09:00 i Vetenskapens Hus inne i stan. Studenter är alltid välkomna att knyta kontakter med företagen på plats!

Jag håller även på att dra igång en LinkedIn åt LS, samt piffa upp hemsidan lite. Spana in våra samarbetspartners om du är intresserad av vad för förmåner du som medlem har att tillgå! Sidan fylls på eftersom.