Kategorier

Vecka 3

Kårordförande

Äntligen tillbaka efter jul!

Det må ha varit skönt att få vara ledig över jul, men det är minst lika skönt att vara tillbaka för en ny termin! Hoppas att er julledighet har varit lugn och stillsam.

Denna vecka började med att hälsa alla nya studenter välkomna till LTU, det är ju faktiskt Lilla NolleP just nu! Sedan så var gårdagen fullspäckad med möten, hade möte med universitetsstyrelsen hela dagen igår (måndag) och sedan kårstyrelsemöte på kvällen.

Resten av denna vecka så ska jag komma igång med några saker på min “att göra-lista” samt ha några fler möten! Sedan så sitter jag med i gruppen för rekryteringen av en ny universitetsdirektör, så skall även träffa den rekryteringsgruppen! Kul!!

Det var iallafall allt för mig denna gång, hoppas att era tentor gick bra förra veckan och välkomna till en ny termin. Nu kör vi ända in i kaklet!

Vice Ordförande

Äntligen tillbaka på riktigt efter julledigheten. Ser fram emot att köra igång igen och kul att se er tillbaka på skolan. Vill även passa på att hälsa alla nya studenter välkomna, kul att ha er här på LTU och i Luleå. Hoppas att ni kommer trivas. 

Tenta p förra veckan och är ni inte är nöjda med något under kursens gång, kom ihåg att skriva de i kursutvärderingen, eller skicka in ett ärende till Utbildningsbevakning.se. I övrigt så är det LARV denna vecka, och även ni som läser under oss vill jag tipsa om att ta ett varv runt, gå på lunchföreläsningar eller var med på green revelution night i morgon tisdag. Mer info om alla dessa event hittar ni via LARVs hemsida. 

Lycka till på nya läsperioden nu och glöm inte kursregga er! 🙂

Projektledare Studiesocialt

Hej allihopa!

Den här veckan är det Lilla Nolleperioden där vi tar emot de nya studenterna som börjar under vårterminen. Vi kommer ha aktiviteter som bland annat Lilla VKM, Spelkväll och lunchföreläsningar. Utöver det har jag något möte men mitt fokus kommer att vara Lilla Nolleperioden!

Ha det gott!

Projektledare Arbetsmarknad

Tjena!

Åter efter jul återupptas arbetet med FAMN! Vi har dock valt att skjuta på det från datumet 7e februari. Nytt datum är preliminärt slutet av april. Alltså vecka 17. Planen är att kombinera det med kommundagen och ha ett mindre evenemang i vår.

Utöver det har samarbetet med Upotential dragit igång – plattformen för ett starkare mentalt välmående. Vi planerar ett digitalt evenemang inom en snar framtid. Mer information kommer ut i veckobrev och social media när datumet närmar sig!

Jag önskar er en god fortsättning och ett grymt läsår!