Kategorier

Vecka 19

Kårordförande

Maj! 

Nu är jag tillbaka efter en fullspäckad helg i Eskilstuna på SFSFUM(SFS fullmäktigemöte)!

Vi har tagit beslut om hur kommande styrelse ska arbeta, vad de ska fokusera på och tagit ställning till en rad olika förslag om studentpolitik! Själv så blev jag även invald i deras styrelse för kommande verksamhetsår, så det kommer att bli väldigt spännande!

Denna vecka handlar mycket om val-fullmäktige på onsdag. Kom och lyssna på vilka som sitter med i ledningsgruppen nästa verksamhetsår! Kanske det till och med blir du? Det finns fortfarande möjlighet till att kandidera på plats och även vakanta poster! Det blir kul! 😀

Annars denna vecka så har jag och Camilla möte med vice rektor Sara Thorgren samt LTUs internrevisor.

Vice Kårordförande

Efter en lång, händelserik helg i Eskilstuna med SFSFUM har jag en lugnare vecka på kontoret. Få möten inbokade, och det innebär förberedelser inför nästa vecka då jag har både XFN (gemensamt möte för båda fakulteterna) och FFN (Filosofiska fakultetsnämnden). Det betyder en hel del läsning av handlingar och dyl. Utöver de så påbörjas förberedelserna inför överlämningen i juni. Och glöm ej, Val-KF på onsdag, missa inte det!!

Projektledare Studiesocialt

Hej allihopa!

Nu börjar min sista prepp inför Islossningen som är nästa vecka! Både vi och STUK är sjukt taggade och det är superkul att ni är så många som vill fira slutet på er studietid tillsammans med oss. 

Min vecka är annars full men detaljfix inför Nolleperioden tillsammans med Nolleperiodsgruppen och ikväll är det dags för en avslutande teambuilding med Likabehandlingskommittén. 

En av de mest spännande sakerna som händer är val-KF imorgon där bland annat den nya ledningsgruppen ska röstas in! Kom dit och var med 18:30 i A117 (LKAB-salen), kanske till och med nominera dig själv till någon post? 

Ha det bra så hörs vi!

Projektledare Arbetsmarknad

Tjaba!

Vad kul att FAMN äntligen blev av! Vilken rush! Nu bygger vi på feedback inför nästa år. Kommer ha ett uppföljningsmöte på fredag om hur vi går vidare till nästa år. Jättekul!

Annars är det inte mycket i veckan. Nytt avtal med Hitract förresten! Vi hade ett evenemang med XLENT förra veckan, nästa vecka blir det ett med BnearIT. Info finns i veckobrevet.

Jobbar med StudentKompis i veckan. Har haft utbildning idag, och vi fortsätter med rebrandingen.

Tack för mig!