Kategorier

Vecka 18

Kårordförande

Herrejistanes, nu närmar det sig slutet av detta läsår!

Denna vecka så jobbar vi med det sista i budgeten! Jag kommer även att delta i två stycken workshops, en gällande hur universitetet kan nå ut till oss studenter på ett smidigare sätt och en rörande särskilt pedagogiskt stöd för de studenter som behöver ta del av den hjälpen.

Sedermera så kommer jag att ha möte med STUK på tisdag kväll och även ha ett möte med Studenthälsan, studentavdelningen på LTU, Piteå Studentsektion och campusstrategen i Piteå. Vi kommer att diskutera studenthälsan i Piteå!

Sen, sist men inte minst, så kommer jag (tillsammans med Camilla och två från kårstyrelsen) att åka ner till Eskilstuna fredag till söndag för att representera Luleå Studentkår på SFS fullmäktigemöte! 

Tack för mig, vi hörs nästa vecka!

Vice Kårordförande

Nu är våren här! Första veckan i maj, och mitt kårår börjar lida mot slutet, men innan det ska jag denna vecka beta av en hel del möten på hemmaplan innan jag tillsammans med ordförande och två st från KS åker ner till Eskilstuna på SFSFUM. 

Här i Luleå har jag möten med bland annat Ledningsgrupper för både HLT och ETKS, HUL möte och några möten med Fakultetsnämnden. 

Vill ni veta mer om SFSFUM? Följ då länken och läs mer här: https://sfs.se/for-medlemskarer/sfsfum/ 

Projektledare Studiesocialt

Halloj!

Nu är det inte länge kvar tills det är dags för årets Stora Islossning och ni kära avgångsstudenter ska få fira ordentligt för allt det hårda jobb ni lagt ner!

Den här veckan är det lite fix inför just Islossningen men också planering inför överlämningen i juni för nästkommande ledningsgrupp. På fredag kommer vi att befinna oss på CMYKs vårmarknad tillsammans med TKL. Kika mer än gärna förbi och kanske till och med köpa något märke? Våra coola Luleå Studentkår 20 års märken som CMYK har designat kommer såklart att finnas där 😉

Ha det bra!

Projektledare Arbetsmarknad

Tja!

Vågar man tro att våren äntligen är här? Eller tar man ut segern i förväg? Hur som helst tänker jag försöka njuta av solen så gott det går!

Förra veckan hade vi äntligen FAMN! Oerhört kul att det blev av i vår! Nu börjar det riktiga arbetet dock, med att lägga en bra grund för nästa år! Jättekul att se sådant engagemang bland de få som var där! Tack alla som dök upp, samt till CMYK som var till oerhört stor hjälp. Jag kommer ha återkopplingsmöten med alla i projektgruppen angående feedback, så tar vi oss framåt steg för steg mot nästa års upplaga!

För övrigt kommer en After School på XLENTs kontor nu på torsdag. Info finns på våra digitala skärmar samt i veckobrevet. Nästa vecka har vi en liknande tillställning med BNearIT. Mycket kul att se fram emot om man läser IT!

Hej så länge!