Kategorier

Vecka 16

Kårordförande

Tjihoo! Måndag igen.

Har lite roliga möten i veckan bland annat avstämningsmöte med LTUs jurist och pro-dekanerna!

Sedan har vi kårstyrelsemöte idag, måndag, och imorgon har vi kårfullmäktige i LKAB-salen klockan 18:30 så sväng förbi vetja!!

Sedan kommer ni att hitta oss i LS i Ljusgården på onsdag, vi ska sälja märken!!!!

Glöm inte att söka till ledningsgruppen heller, ansökningen stänger på fredag! 😮

Annars så har jag Woodstuk-rep (tagga Woodstuk lördag den 29/4) och jobbar stuk på onsdag. 

Tack och hej! Trevlig vecka!

Vice Kårordförande

Halva april är redan förbi, nu kommer våren snabbt. Väderappen skvallrar om 10 grader i eftermiddag och vårvintern är snart förbi. 

Förra veckan öppnades nomineringaran för årets lärare upp, passa på att nominera just din favoritlärare! Du kan nominera fram till och med den 2 maj. 

I veckan så jag jag flera möten idag med folk från Universitetet och avrundar kvällen med KS. Imorgon tisdag är det KF och på onsdag sitter jag i Filosofiska fakultetsnämnden. 

Hoppas ni får en fin vecka!

Projektledare Studiesocialt

Hej allihopa!

Nu börjar vårkänslorna komma på riktigt med det här toppenvädret som varit! Denna vecka är sista veckan att anmäla sig till Islossningen, så om du är avgångsstudent missa inte det. Vi har både kårstyrelsemöte och kårfullmäktige den här veckan så om ni vill komma förbi och se mer av vad kåren gör så kika gärna förbi! 

På onsdag kommer Nolleperiodsgruppen hålla i en märkesförsäljning i Ljusgården, fynda lite nya coola märken? Det tänkte jag göra i alla fall. 

Mycket fokus för mig just nu är Nolleperioden och Nolleperiodsgruppen samt Islossningen, det kommer en del möten som rör just dessa denna vecka. Ha det så bra så hörs vi!

Projektledare Arbetsmarknad

Hallå där!

Vilket väder vi har! Hoppas verkligen det går mot vår på riktigt nu! Dagen till ära så är det min födelsedag! Det innebär att affischera på inför FAMN och fortsätta ta in företagsanmälningar. Men det blir faktiskt lite firande ikväll. Så inget KS för min del.

Utöver det har jag skrivit ett nytt avtal med Company Line angående profilkläder inte bara för kåren, utan även för alla våra sektioner, underföreningar, kårprojekt och STUK. Så ni som är i behov av profilkläder kan slappna av! Skriver även en affärsplan med Luleå Hockey inför nästa år.

Utöver det har vi en marknadspromenad imorgon 18/4 i samarbete med Luleå Näringsliv! Hoppas ni sett affischerna på skolan. Hoppas vi ses på Mobilaris kl 16!

Ytterligare börjar det närma sig maj och en naturskön nybörjartur i naturen runt Mjölkuddsberget. Detta i samarbete med Sveriges TuristFörening. Vi kommer även ha en after school med XLENT och lite annat smått och gott!

Det var nog allt för denna gång.