Kategorier

Vecka 14

Kårordförande

Nu är jag tillbaka!

Förra veckan så låg jag utslagen hela veckan, sjuk som få. Men finally, tillbaka precis i tid till påskledigheten!

Denna vecka har jag massvis att ta igen från föregående veckan, men jag har några trevliga möten inbokade under veckans gång. En kallelse till kårfullmäktige i mitten av april ska också skickas ut!!! Sedan så är det bara att jobba vidare, svara på mail och se glad ut.

Vice Kårordförande

Vecka två av lp 4, nu börjar de närma sig sommar. Men först kommer påsken, våren och valborg innan vi kan pusta ut och njuta av de vi åstadkommit under året. I veckan som kommer är de mest förberedelser för min del då jag går på påskledighet nästa vecka. Jag kommer bland annat att förberedda för att öppna för nomineringar till årets lärare, så vet du redan nu att du har en favorit, lägg denna på minnet och skicka in för att just den ska få pris under islossningen.

I övrigt vill jag påminna om att söka kåren, den bästa pausen från plugget. Du jobbar men missar samtidigt inget som händer på campus, det ser bra ut på CV och du kommer få en helt ny upplevelse av den akademiska världen. Så sök sök sök!! 

Projektledare Studiesocialt

Hej allihopa!

Förra veckan var det fullt ös med phösarhelg, ansökan till LS ledningsgrupp och Islossningen. Den här veckan blir liiite kortare då det är påsk till helgen! I veckan kommer Likabehandlingskommittén stå och dela ut kaffe och godis så håll utkik efter det. Är du sugen på att vara med i Likabehandlingskommittén så är det ett perfekt tillfälle att ställa frågor eller bara hänga med oss. 

På tisdag är det dags för arbetsmiljökommittén där personer från olika instanser på LTU och HSSOs från kårerna sitter med. Där diskuteras det större och långsiktiga förändringar i den arbetsmiljön som finns på campus och hur utvecklingen ska se ut.

Projektledare Arbetsmarknad

Tjenare!

April blir en spännande månad! Påsk, FAMN & min födelsedag! Trevligt! Jag arbetar vidare med förberedelser inför FAMN. Fler företagsanmälningar idag. Missa inte chansen att träffa Norrbottens olika kommuner och Region 26/4 kl 13 – 19 utanför LKAB-salen! Även kommer LTU själva vara där och rekrytera ekonomer! Anmälan görs på Hitract: https://hitract.se/hitevent/1545