Kategorier

Vecka 11

Kårordförande

Hejsansvejsan, KO är här med information! Denna vecka också!!

Denna vecka är även den lugn, knegar på som vanligt utan några större möten inplanerade. Det mest intressanta som händer denna vecka är att jag och Camilla ska ha möte med universitetets internrevisor på fredag! Sedan ska jag och Camilla ta vårt pick och pack och dra till Kiruna på söndag tillsammans med SFS!

Tipsar även er alla att svänga förbi LKAB-salen på torsdag för att titta på när Teaterhögskolans studenter har en uppvisning! Antingen klockan 13 eller 15:00!

Sedan så kommer jag testa på livet som student igen, har tenta på torsdag så det vankas plugg kvällstid resten av veckan!

Vice Kårordförande

Ny vecka, nya möjligheter, iaf om de möjligheterna heter omtenta! 

Hoppas att du får en fin start på vecka och att tentaplugget rullar på. Min vecka kommer börja med ett möte med vår nya vice rektor Sara, därefter ska jag försöka ta mig in till stan för att titta på våra fantastiska studenter vid teaterhögskolan som har föreställning! 

På torsdag åker jag till Piteå igen och vårt campus där för att prata om framtiden och platsvarumärket. 

Övrigt i veckan är de ledningsgruppsmöten och veckoåterkomande beslutsmöten.

Projektledare Studiesocialt

Är på semester!

Projektledare Arbetsmarknad

Tjena!

Det är mycket just nu. Många möten! Jag håller på att anordna diverse mindre evenemang som kommer under våren. Bland annat en marknadspromenad med Luleå Näringsliv. Utöver det arbetas det kontinuerligt med FAMN. Imorgon är det arbetsmöte med projektgruppen! CMYK håller på att ta fram inledande material för marknadsföringen. Så väldigt snart kommer det ut i våra kanaler! Håll ögonen öppna!

Utöver det är ni välkomna till Ljusgården på fredag. Då står jag och TKL där och promotar Hitract. Det kommer finnas energidryck på plats. Så kom förbi!

Annars har jag haft möte med StudentKompis. Vi har talat lite om framtiden för det projektet. Håller även på med en årsplan för ett samarbete med Luleå Hockey. Förhoppningsvis kommer det tilltala alla hockey-fans här!