Kategorier

Vecka 10

Kårordförande

Måndag. Vecka 10. Nu kör vi.

Lugn vecka för min del! Jag ska mestadels sitta och gå igenom dokument som kan vara i behov av revidering.

Idag, måndag, har vi även kårstyrelsemöte! Vi har mycket att diskutera, så kommer att bli ett långt men roligt möte!

Annars så är det några mindre möten, exempelvis med NPG och med STUK under veckans gång.

Sist men inte minst så ska jag plugga lite under veckan, ska skriva omtenta till veckan så det är dags!

Tack för mig, vi hörs och syns förhoppningsvis under veckan!

Vice Kårordförande

Veckan som kommer innehåller för de mesta prepp inför framtiden- Det ska både planeras inför årets lärare, framtiden för ledningsgruppen och en plan för rekryteringen ska gå till. Detta år (som inte är klart än) börjar ändå lida mot sitt slut och de har gått så fort. 

Veckan börjar med ett ks ikväll, nu har vi fått en alla nya personer som ska sitta med i ks ett år framåt, kul tycker vi.

Projektledare Studiesocialt

Hejhej!

Förra veckan var jag sjuk så det blev inte så mycket som hände för min del. Grillningen i Piteå var superkul och att få träffa alla er studenter där! 

Den här veckan kommer all information om Stora Islossningen 2023 ut, så in på vår Facebook för mer information om banketten! Imorgon är phösarmöte 2 som Nolleperiodsgruppen håller i. Utöver det har jag en del möten som rör Nolleperioden, bland annat kommunikationen ut till de nya studenterna men även med STUK om allt som händer i samarbete med dem.

Till sist så taggar jag semester då jag är ledig både vecka 11 och 12, så vi hörs efter det!

Projektledare Arbetsmarknad

Tjaba.

Läget? Allt bra? Jag hoppas då det! Här är det prima! Ett antal mindre evenemang är på gång under våren, så håll utkik i våra mediakanaler! Men främst är det ju FAMN som närmar sig med stormsteg! Företagsanmälningarna har gått ut, och börjat rulla in med start idag! Vi kommer snart gå ut med en save the date-reklam. FAMN kommer i år hållas 26/4, kl 13:00 – 19:00, i och utanför LKAB-salen. Detta i kombination med Kommundagen.

Utöver det har jag varit i Kiruna nyligen, med UniversEH. Väldigt intressant att träffa alla inblandade i detta Europaprojekt. Visst är fokuset på rymden, men syftet är att alla studenter ska kunna dra nytta av detta projekt. Syftet är att främja utbytesstudier mellan medlemsuniversiteten. Det kan vara allt från språk till tillämpad fysik, och allt däremellan. Både på plats och på distans. Medlemsländerna är i dagsläget Sverige, Tyskland, Frankrike, Polen, Luxemburg & Italien. Är du sugen på att studera i något av dessa länder är UniversEH en god väg dit!

Det var nog allt för mig denna vecka… Tagga FAMN!