Under Luleå Studentkår finns det i dagsläget fyra sektionslokaler, varav två har öppet. Dessa lokaler drivs av engagerade studenter från de olika sektionerna, och är lokaliserade runtom campus Luleå. Lokalernas användningsområde varierar lite mellan sektionerna och tiderna på dygnet. Vissa lokaler används som efterfestlokal efter STUKkvällarna. Vid dessa tillfällen serveras mat och dryck till studenterna för en billig peng. De allra flesta lokaler går också att hyra för mer privata arrangemang. Vid specifika frågor om lokalernas öppettider, lediga tider att hyra lokalen eller annat, kontakta respektive lokal.

SHOLKÄLLANHSOLKÄLLAN

SHOLkällan (kort, Källan) är Sektionen för Hälsa och Lärandes efterfestlokal. Lokalen drivs av ett eget utskott, vilka du kan känna igen på deras gröna västar. I Sholkällan serveras vanligen Våfflor till hungriga studenter efter det att de festat på lördagarna. Lokalen kan även hyras ut ifall du är sugen på att anordna en egen fest i en grön och skön miljö.

Till Källan hittar du lättast genom att ta ingången C12 och sedan  gå ner i katakomberna,  och om du vill komma i kontakt med oss på annat vis finns vi på Facebook, Instagram och mailadressen sholkallan@gmail.com.

VALVET

Valvet är Ekonomsektionens sektionslokal. Lokalen drivs av ett eget utskott, vilka du kan känna igen på deras gråa västar. I Valvet serveras vanligen Quesadillas till hungriga studenter.

Till Valvet hittar du lättast genom att ta ingången A och sedan  gå ner i katakomberna.

PsyketPSYKET

Psyket är Sektionen för psykologi och sociologis sektionslokal. För tillfället drivs den av PuSS6 och Sektionens styrelse. Meningen är dock att så snart som möjligt starta upp ett eget utskott som då kommer driva lokalen.
På Psyket serverar vi Lules bästa nattpizza, efter utekvällar på STUK.

Till Psyket, som ligger i A-huset, hittar du lättast genom att ta A2-ingången och ner för trapporna.

Är du sugen på att vara med i vårt kommande lokalutskott? Skicka då en intresseanmälan till kontakt.puss6@gmail.com. Vi nås där på mail och även på Facebook (https://www.facebook.com/PsyketLTU/) för övriga tankar och funderingar.

KÅKEN

Kåken är system, nytta och samhälle-sektionens sektionslokal. I dagsläget har Kåken inte öppet.

Sektionslokaler