I Luleå Studentkår tror vi på en nära relation mellan näringsliv och studenter för att våra studenter ska få bästa möjliga start i sin karriär. Vi arbetar tillsammans med ExjobbLuleå och Luleå Näringsliv samt sitter med i Career Centers styrelse. Vi planerar och genomför arbetsmarknadsevent tillsammans med våra sektioner och intressenter. Vi sitter med i 13 branschråd där du som student kan sitta med för att påverka.

Genom våra sektioner håller vi en nära anknytning till studenter på alla plan. Vi samlar en bred kompetens under samma organisation. Vårt mål är att vara den självklara länken mellan studenter, universitet och näringsliv, där alla parter ser fördelarna med att engagera sig i regionen omkring.

Genom Luleå Studentkår får företag möjlighet att synas hos en bred mål­grupp med framtiden i fokus samt så får våra studenter en chans att skapa kontakter för framtiden.

Läs gärna vår erbjudandekatalog där ni som företag kan hitta inspiration på hur vi kan hjälpa er att nå ut till studenter vid Luleå tekniska universitet.